Solliciteren met een sterk online profiel en origineel cv

Solliciteren met een sterk online profiel en origineel cv

By Tim Briers

  • Release Date : 2015-03-23
  • Genre : Carrières
  • FIle Size : 15.93 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Solliciteren met een sterk online profiel en origineel cv Solliciteren kan een behoorlijke uitdaging zijn. Je schrijft een motivatiebrief, stelt een cv op en stuurt het pakketje naar de schrijver van een vacature. Vol verwachting hoop je uiteraard op een positieve reactie. Die kan er snel komen als je opvalt. Voeg aan je sollicitatie elementen toe die men niet meteen verwacht. 

Hoe? Leer origineel uit de hoek komen door nieuwe of sociale media in te zetten die in dit boek aan bod komen. 

Wat dacht je van een infographic of een fotomuur als cv (Pinterest)? Gebruik Powerpoint, Keynote of Prezi om jezelf voor te stellen of ga nog een stap verder en zet je sollicitatiefilm op YouTube of Vimeo. Maak desnoods een animatie! Het boek licht je stapsgewijs toe hoe je al die media kunt integreren in het sollicitatieproces. Facebook, Twitter en solliciteren in eenzelfde zin? Het kan!

Leer ook hoe je een sterk online profiel kunt maken en hoe je het eventueel integreert in je cv. Hoe meer je gaandeweg experimenteert met de verschillende media, hoe hoger je naam in het Google-klassement verschijnt. Men zal je zeker op het internet opzoeken, dus zorg ervoor dat je er ook bent en dat men de juiste dingen over jou verneemt. 

Heel wat media worden trouwens ondersteund door video’s die deel uitmaken van dit boek. 

Dit boek behandelt o.a. Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Vimeo, Wideo, Powerpoint, Keynote, Prezi, About.me, Vizualize.me en re.vu.

Wens je jouw kansen op de arbeidsmarkt te verhogen? Aarzel dan niet om nieuwe media in te zetten.

keyboard_arrow_up