Het grote coaching boek

Het grote coaching boek

By Peter Stinckens

 • Release Date : 2012-07-12
 • Genre : Management en leiderschap
 • FIle Size : 0.21 MB
Score: 3.5
3.5
From 77 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Het grote coaching boek Coaching is een van die diensten, die mensen toelaat snel een enorme sprong voorwaarts te maken.  Indien goed aangepakt, zijn de resultaten vaak spectaculair en maken ze een dramatisch verschil in het leven en de carrière van hen die het geluk hebben een goede coach te vinden.
Hier kan u uw persoonlijke coach in boekvorm vinden.  Hope gaat u om met uw tijd?  Hoe coacht u mensen? Hoe kan u mensen motiveren en inspireren?  Hoe bekomt u medewerking van anderen?  Hoe gaat u om met cijfers en rapporteringen?
Het zijn allemaal vragen die aan bod komen in dit boek van top coach Peter Stinckens.
In tien hoofdstukken kan u ontdekken hoe u uw aanpak en werkwijze kan verbeteren en hoe u anderen kan motiveren samen met u te werken aan een gemeenschappelijk doel.
Het maakt niet uit of u een CEO bent, een ondernemer, een manager, een dokter, advocaat, zelfstandige, arbeider of student.  De technieken die u hier aanreikt worden zijn voor u allen van toepassingen en zullen u allemaal helpen om uw resultaten gestaag te verbeteren.

Reviews

 • Zeer nuttig boek

  5
  By Vincent van Arkel
  Nuchter en praktisch geschreven maar wel met diepgang. Wil je wat met coaching? Lees dan eerst dit en ga ermee aan de slag. Het heeft de meest optimale prijs- kwaliteitsverhouding die je je maar kunt wensen! En je leert en er ook nog wat leuke Vlaamse woorden bij (maar dat is bijvangst)😁....
 • .

  5
  By Chielos
  Interssant boek!
 • Taal

  3
  By Vincent van der vlerk
  Allereerst wil ik de auteur van dit boek hartelijk bedanken. Petje af, wat een leerzaam boek! Desalniettemin erger ik me dood aan het taalgebruik van de beste man. Zonde, dat doet echt af aan de kwaliteit van een goed boek.
 • Oefenen en doen.

  5
  By Accentix
  Tijdens mijn zomervakantie van school heb ik de tijd genomen om te oefenen op mijn nieuwe I-pad. Een van de activiteiten was downloaden, hetgeen mij bij het boek van Peter Stinckens bracht.Nu de vakantie bijna ten einde is word ik weer bepaald tot mijn werk, het leiden van een schoolteam voor basisonderwijs. Graag wil ik de schrijver bedanken en waarderen voor de knappe wijze waarop hij zijn kennis deelt via het een na oudste medium, het geschreven woord, maar dan wel electronisch. Geinspireerd mag ik weer werken met mensen aan de ontwikkeling van jonge mensen. Op weg naar een goede toekomst. Bedankt!

keyboard_arrow_up