Voor altijd even weg

Voor altijd even weg

By Els Mertens

  • Release Date : 2015-06-22
  • Genre : Fictie en literatuur
  • FIle Size : 0.16 MB
Score: 3.0
3.0
From 23 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Voor altijd even weg Gesteund door haar best vriendin Daisy, vertelt Lisa het verhaal van de laatste reis die ze met haar man Lars maakte, voordat ze beviel van haar dochter Emma.
Wat is er tijdens die reis gebeurd, waardoor heel hun leven overhoop werd gehaald?
*********
Ik keek rond om te zien of iedereen een kop koffie en een stuk cake had. Cake die ik zelf had gebakken om mijn gedachten te verzetten. De koffie had Daisy, mijn allerbeste vriendin, voorzien. Wat zou ik zonder haar toch gedaan hebben de afgelopen weken! Zij was mijn rots in de branding. Zij had me erdoor gesleept.
Nooit had ik gedacht dat dit moment zou komen. Nu ja ... misschien ooit, maar zeker niet nu! We waren zo gelukkig! En nu bleef ik hier alleen achter. Nu ja ... niet compleet alleen. Ik keek liefdevol naar Emma, die gelukzalig in mijn armen lag te slapen. Ik vroeg me af hoeveel effect deze situatie op haar had gehad. Had het überhaupt al wel effect op haar gehad? Het moet wel, bedacht ik me. Al die stress en al het verdriet dat ik de afgelopen weken had ervaren, moesten wel doorgestraald zijn naar die lieve meid. Hoewel je er niks aan kon zien. Maar dat lag misschien aan het feit dat ze net heerlijk gezoogd had en ze nu in dromenland zat. Blijkbaar een leuke droom, want er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ondanks de ellende, verscheen er bij mij ook een glimlach. Deze kleine meid was de reden waarom ik mij sterk hield. Ik moest door. Voor haar, maar ook voor mezelf.

Reviews

  • Echt een geweldig boek!

    4
    By Rubenn_078
    Ik vond dit boek echt geweldig! bij dit boek wil je echt blijven doorlezen. alleen wel jammer dat het boek maar 25 blz. bevat

keyboard_arrow_up